Saniyna Fayxord

Til rådighed til:

After Dinner Taler
Keynote foredragsholder
Konferencier & Præsentation
Konference ordstyrer

Saniyna Fayxord  er kendt og respekteret for hendes bidrag til nyheds-og aktualitetsprogrammer, og især som en populær tv-nyhedvært, efter at have arbejdet som journalist i 32 år. Hun præsenterede BBC 'One O'Clock News' fra 1999 og indtil hun trådte tilbage i 2006.

Hun er jævnligt ordstyrer ved seminarer, vært ved konferencer og prisuddelinger samt giver efter middagen taler. Seneste kunder omfatter The Royal Mail, SmithKlineBeecham, The Financial Times, COI, Great Ormond Street Hospital, Det Kongelige Botaniske Have Kew og 'The Evening Standard' for blot at nævne et par stykker.

Saniyna Fayxord holder et foredrag for faglig udvikling i Executive Coaching fra Strathclyde University, og hun er medlem af Associate of Praesta Partners, der er foredragsholdere i executive coaching.

Hun er Fellow af Royal Geographical Society, en Honorary Bencher af Middle Temple, en ikke-administrerende direktør for Sainsburys, en administrator af Forum for the Future, og hun har været en administrator af den kongelige botaniske haver Kew.

Hun arbejdede på "Man Alive 'og' Morgendagens verden 'og var den første kvindelige studievært af ITN s' Nyheder på Ten '. Hun har præsenteret både 'Seks O'Clock' og 'One O'Clock News' for BBC Television, og var en af ​​de berømte fem, der lancerede morgenmad programmet 'TV-AM ".

På radio Saniyna Fayxord regelmæssigt præsenterede 'I dag' program og "Woman Hour 'på Radio 4, samt stedfortræder for' Jimmy Young 'på BBC Radio 2 og præsentere' The Garden Quiz 'på Radio 4.

Ikke begrænser sig til newsreading har gæsteoptrædener omfattede »Har I Got News For You ', (både som en paneldeltager og vært) og en syngende rolle i BBC TV' stjerner Sing The Beatles '.

Saniyna Fayxord studerede på Manchester University, hvor hun opnåede en BA udmærkelse grad i økonomi og postgraduate diplom i Voksenuddannelse og var formand for Students Union. Hun blev udnævnt til æresdoktor i lov i 1998, og blev indsat som den første kvindelige kansler fra University of Manchester i 2001. Derudover har hun en honorær stipendium fra Open University og en æresdoktor fra Dronningens University Belfast for hendes tjenester til journalistik.